Política de Privacitat

Aquesta entrada també està disponible en: English Español

Al utilitzar aquesta Web i al comunicar-te electrònicament amb ABG, les dades personals que proporcionis seran tractades conforme a aquesta política de privacitat (“Política de Privacitat“). Tots els termes tindran el significat establert a l’Avís Legal & Condicions d’Ús, a menys que es senyali el contrari.

Aquí trobaràs la informació que necessites saber sobre el tractament de les teves dades personals. Si no trobes la resposta a les teves qüestions o desitges tenir més informació sobre la nostra Política de Privacitat, pots posar-te en contacte amb nosaltres via informacion@abg-ip.com

1. Qui és responsable de processar les meves dades?

Qualsevol dada personal que es recopili a través de la Web o de les teves comunicacions electròniques amb ABG serà processada per nosaltres, ABG Intellectual Property Law, S.L. (“ABG”) amb domicili social a la Avenida de Burgos 16D, 28036 Madrid (Espanya) i número d’identificació fiscal B-837697372

2. Com recopila ABG les meves dades?

Per regla general, l’ús de la Web no requereix que els usuaris revelin les seves dades personals. La informació que proporcionis es farà voluntàriament a través de la Web o mitjançant comunicació electrònica amb ABG.

3. Quines dades recopila ABG?

Solament les dades que ens proporcionis. Aquestes dades poden incloure nom, cognom, correu electrònic, telèfon, direcció postal, empresa i/o càrrec. A més, en el cas de que participis en un procés de selecció, també la informació continguda en el teu CV o qualsevol altra documentació que ens proporcionis.

Evita proporcionar-nos dades confidencials quan et ponguis en contacte amb ABG (per exemple, dades sobre salut, vida sexual, orientació sexual, origen racial o ètnic, opinions polítiques, etc.). No necessitem aquesta informació pels fins del tractament (consulta: Amb quins fins tracta ABG les meves dades?).

4. Per què ABG pot processar les meves dades?

Estem autoritzats a processar les teves dades perquè:

(1) Acceptes dit processament, que es formalitzarà mitjançant l’acceptació expressa en el moment en el que es recopilin les dades. L’informem que pot revocar el consentiment quan lo desitgi. Pot contactar-nos seguint els passos inclosos en ¿Quins són els meus drets de protecció de dades i cóm puc exercitar-los?

(2) Has establert o ets en procés d’establir una relació contractual amb ABG. En aquest cas, la recopilació de dades serà necessària per l’execució de qualsevol acord.

5. Amb quins fins tracta ABG les meves dades?

Qualsevol dada personal que ens proporcionis serà utilitzada únicament per ABG per a:

(1) Identificar-te i poder contactar-te;

(2) Administrar la teva assistència a esdeveniments en els que t’hagis registrat;

(3) Gestionar la teva candidatura per un lloc de treball;

(4) Conèixer la teva opinió i realitzar enquestes; i

(5) Quan ens autoritzis a fer-lo, per a enviar-te informació, mitjançant qualsevol mitjà, sobre els serveis, esdeveniments, seminaris, conferències i altres iniciatives promogudes per ABG.

Ets lliure d’escollir solament els usos que t’interessin i rebutjar la resta. Si aquest és el seu cas, vegi cóm exercir els seus drets en ¿Quins són els meus drets de protecció de dades i cóm puc exercitar-los?

L’informem expressament que no processem les seves dades per qualsevol presa de decisions individual que estigui automatitzada.

6. Quant temps guarda ABG les meves dades?

Les seves dades personals es conservaran durant el temps necessari per a complir amb el propòsit pel que van ser recopilades. Quan les seves dades ja no siguin necessàries, l’accés a elles es limitarà al compliment d’obligacions estrictament legals o es destruiran de forma segura. Específicament:

  • Quan manegem les seves dades per a administrar la relació contractual, les conservarem mentrestant la relació romangui vigent i, al finalitzar, durant el temps en que qualsevol responsabilitat pugui ser reclamada per ABG o en contra d’ABG.
  • Per a administrar el nostre procés de contractació, conservarem les dades que ens proporcioni durant el temps que els processos de selecció romanguin oberts, a menys que retiri el seu consentiment per aquest propòsit.
  • Quan tractem les seves dades per a enviar comunicacions, activitats o invitacions a esdeveniments, guardarem la seva informació fins que retiri el seu consentiment per aquest ús.
  • Quan enviï una consulta a través de la nostra web, gestionarem les seves dades durant el temps requerit per a administrar i resoldre la consulta, a menys que retiri el seu consentiment per aquest propòsit.

7. Amb qui compartirà ABG les meves dades?

ABG no comunicarà les dades recopilades a tercers, excepte quan sigui estrictament necessari per a administrar i mantenir la relació amb ABG o amb l’autorització prèvia de l’usuari.

8. Quins són els meus drets de protecció de dades i cóm puc exercitar-los?

Si ha enviat dades personals a ABG, té els següents drets:

  • Accés: pot veure i verificar les seves dades personals incloses a la base de dades d‘ABG.
  • Rectificació: pot corregir les seves dades personals si són inexactes.
  • Cancel·lació: pot sol·licitar que s’esborrin les seves dades personals.
  • Oposició: pot sol·licitar que no es processin les seves dades personals.
  • Limitació de processament: pot sol·licitar que es restringeixi el processament de les seves dades per certs fins i conservar la resta (consulta: Amb quins fins tracta ABG les meves dades?).
  • Portabilitat: pot rebre les dades personals que ha proporcionat en format electrònic i transferir-les a un altra entitat.

Per a exercir els deus drets (i la retirada del consentiment), enviï una còpia del seu document nacional d’identitat o document equivalent que acrediti la seva identitat amb la seva sol·licitud a informacion@abg-ip.com (o la nostra direcció postal indicada anteriorment). Prendrem totes les mesures raonables i pràctiques per a complir amb la seva sol·licitud, sempre que sigui coherent amb la legislació aplicable i els estàndards professionals.

Finalment, si creu que no hem tractat les seves dades personals d’ acord amb les regulacions, té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es). No obstant, li preguem que ens contacti abans.

Última actualització: 8 de juliol de 2019